www.dahlsgard.se
Valutor:

Nya produkter

Marc O'polo A-Linjekjol Combo
Marc O'polo A-Linjekjol Combo
826.41 SEK  570.22 SEK
Mint&Berry A-Linjekjol Salute
Mint&Berry A-Linjekjol Salute
561.96 SEK  363.62 SEK
Mint&Berry A-Linjekjol Salute
Mint&Berry A-Linjekjol Salute
718.98 SEK  479.32 SEK
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Vi erbjuder en 7-dagars retur- och utbytesgaranti på alla produkter. Om du vill återvända eller byta ut ett föremål, vänligen kontakta oss i förväg för ytterligare instruktioner. Vi beklagar att fraktkostnader inte återbetalas.

För Returns

Om du vill returnera dina föremål, var god och meddela oss först och ange skälen och ordernummeret för returet inom 7 dagar efter mottagandet. Din feedback är mycket viktig för oss. Alla artiklar måste skickas tillbaka komplett med originalförpackningen. Alla paket ska skickas via en spårbar metod. Vi är inte ansvariga för förlorade paket i transit. Var vänlig uppmärksam på att de ursprungliga fraktkostnaderna inte återbetalas. Så snälla kontakta oss med alla dina frågor och bekymmer innan du lägger din beställning.

För utbyte

Föremål måste returneras inom 7 dagar efter leverans och kunden ansvarar för alla fraktkostnader som orsakas av hela utbytesprocessen. Alla artiklar kan endast bytas mot samma prisutbyte, var snäll och var medveten om att vi kommer att utfärda ersättningarna först efter att avkastningen har mottagits.

Avbryter din beställning

Om du har beställt och vill avbryta den senare, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt. Men om din beställning har skickats har vi inget sätt att avbryta det.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2019 www.dahlsgard.se